Néhány szó cégünkről...

Minőséget nyújtunk...

Referenciáink

Ha felkeltettük érdeklődését...

Sajtó

Megújuló energia


Tisztelt Beruházó!

Tisztelt Üzemeltető!


Szeretnénk néhány szóban bemutatni vállalkozásunkat.


   Jogelődünk, az Orosházi Kazánjavító Szövetkezet 1951-ben alakult. Fő tevékenysége a klasszikus kazánkovács munkák végzése, kazánok javítása, falazása volt. A hagyományos széntüzelésű kazánok olaj- és gáztüzelésű kazánokkal való kiváltása után a 70-es évek elejétől folyamatosan végezzük az Orosházi Kazánjavító Szövetkezet, majd névváltozás után a Kazángyártó és Építőipari Szövetkezet által gyártott Thermopress és Bronswerk, valamint AKO, AKOR, AKH hegesztett lemezkazánok helyszíni technológiai szerelését generál kivitelezésben.

   Kazánszerelési munkálatokat végeztünk a Magyar Távirati Iroda székházában, az Országház kazánházában, tejipari vállalatoknál, kórházaknál, hűtőházaknál és egyéb technológiai gőzt igénylő vállalatoknál, 150-200 km-es körzetben. A szövetkezeti iparon belül, majd ezt követően kft. formában a helyszíni szerelési és javítási munkálatok generál kivitelezését a Kazánszerelő üzem, a mai nevünkön a KAZÉP Kazánjavító és Szerelő Kft. (KAZSZER) végezte, biztosítva a társvállalkozók megfelelő koordinálását.

   A szövetkezeti törvény előírásai alapján a Kazángyártó és Építő Ipari Szövetkezet részvénytársasággá alakult át, és a részvénytársaságon belül a termelőegységek kft. formájában tevékenykednek. A KAZÉP Kazánjavító és Szerelő Kft. 1992. január 2-től végzi ebben a formában tevékenységét úgy, hogy 1997. október 1-től új, saját telephelyre, Orosháza, Vásárhelyi út 55-57. szám alá költözött.

   A szerelőállományunk meghatározó létszáma 25-30 éves folyamatos munkaviszonnyal rendelkezik a kazánjavítás szakterületén, nem egy dolgozónk a Szövetkezetnél szabadult fel kazánkovácsként, és jelenleg is vállalkozásunknál tevékenykedik.

   Tevékenységünk:
 • Gőzkazánok fővállalkozásban történő helyszíni, technológiai szerelése és beüzemelése
 • Gőzkazánok vegyszeres tisztítása, koromtalanítása, revízióra és nyomáspróbára való előkészítése, felújítása (teljes cső- csonkcsere, felhegesztések elvégzése, stb.)
 • Ipari csővezetékek és berendezések telepítése és szerelése szénacél és rozsdamentes anyagokból. (víz, gáz, gőz, kondenz, sűrített levegő)
 • Ipari technológiai hűtőrendszerek tervezése és szerelése
 • Melegvízfűtési rendszerek szerelése
 • Energiatakarékos fűtési rendszerek, hőközpontok kialakítása, időjárásfüggő szabályozások megvalósítása
 • Vízlágyító berendezések telepítés
 • Légtartályok és kompresszorok, hűtveszárítók telepítése
 • Elektromos és irányítástechnikai kivitelezési munkák, kazánházi automatika szerelése
 • Csőszerelési munkákhoz kapcsolódó és egyéb acélszerkezetek gyártására és összeszerelésére
 • A fenti tevékenységekhez szükséges teljeskörű tervezés, hatósági engedélyeztetés
   Vállalkozásunk az elsők között szerezte meg az EMI -TÜV Bayern által kiállított tanúsítványt, amely alapján az általunk szerelt kazánházi rendszereket a 9/2001 (IV.5.) GM rendelet 7. melléklet szerinti megfelelőség értékelési eljárás alapján CE jelöléssel látjuk el és írásbeli megfelelőségi nyilatkozatot állítunk ki.


Ismertetőnk szóbeli kiegészítésére bármikor állunk a T. Cím rendelkezésére.


  Tisztelettel

Gelegonya László
ügyvezető
FEL Ugrás a lap tetejére