Minőség

Vállalkozásunk elsőként szerezte meg az MSZ 4362 szerinti Tanúsítványt, majd a 3/1998.(I.12.) IKIM rendelet előírása szerint az MSZ EN 729-2 Üzemalkalmassági Tanúsítványt, és 2000. évben az MSZ EN ISO 9002 Minőségügyi Rendszer Tanúsítását "A" és "B" felügyeleti osztályba sorolt kazán és fűtött nyomástartó edény, nagy- közép- és kisveszélyességű nyomástartó edény szerelésére, javítására, átalakítására, ezek összes szerelvényének, valamint ipari csővezetékek gyártására, szerelésére, javítására és átalakítására.


A PED magyarországi életbe lépését követően az elsők között szerezte meg az EMI -TÜV Bayern által kiállított tanúsítványt, amely alapján az általunk szerelt kazánházi rendszereket a 9/2001 (IV.5.) GM rendelet 7. melléklet szerinti G vagy B+F modul szerinti megfelelőség értékelési eljárás alapján CE jelöléssel látjuk el és írásbeli megfelelőségi nyilatkozatot állítunk ki.


Vállalkozásunknál a MSZ EN ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése és tanúsítása a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a Európai Unió támogatásával valósult meg.


Kedvezményezett:
KAZÉP Kazánjavító és Szerelő Kft. Orosháza Vásárhelyi út 55-57.


Közreműködő szervezet:
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. Budapest Postafiók 684 153

Széchenyi 2020