Tenisz

Tisztelt Szülők!
Kedves Gyerekek!

Gelegonya Zoltánnak hívnak, a Kazszer Tenisz Klub főállású teniszedzője vagyok. Edzői és nemzetközi PTR oktatói képesítésselrendelkezem. A tenisszel az általános iskola 2. osztályában ismerkedtem meg, egy hasonló toborzás alkalmával. Azóta versenyszerűen űzöm ezt a sportágat és ez vált élethivatásommá is. Legkiemelkedőbb eredményeim: újonc csapatban magyar bajnoki bronzérem, ifjúsági csapatban magyar bajnoki arany- és ezüstérem, valamint felnőtt magyar országos II. osztályos csapatbajnokság aranyérem.

Célom, hogy a gyerekek megismerhessék és elsajátíthassák ezt a gyönyörű sportágat az egészséges életmód jegyében. Egyesületi keretek között gyakorolhassanak illetve versenyezhessenek. Klubunk szeretettel várja a teniszezni vágyókat a 3 db kiváló minőségű salakos, illetve a keménytalajú fedett pályánkon. Az edzések heti 2-3 alkalommal történnek, 6-8 fős azonos korosztályú csoportokban zajlanak. Időtartama - igény szerint - 1-1,5 alkalmanként. Teniszütőt, labdát biztosítunk!
A gyermekek csoportos kezdő és haladó oktatásán túl még az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe:

- pályabérlési lehetőség
- egyéni oktatás személyi edzővel
- felnőtt csoportos oktatás kezdők és haladók részére
- hobbi tenisz
- korosztályos versenysport oktatás
- konditerem

Remélem sikerült felkeltenem Önökben és gyermekeikben az érdeklődést!
Kérem, győződjenek meg személyesen a lehetőségekről!

Cél a tenisz népszerűsítése!

A Kazszer Tenisz klub 2003 végén alakult Orosházán azzal a céllal, hogy a teniszt népszerűsítse. A valódi műhelymunka 2004 nyarától indulhatott meg, amikor átadásra került a Vásárhelyi úti teniszcentrum, ahol három salakos pálya várja a sportágat szerelmeseit. Még ugyanezen év telén elkészült - az országban egyedüliként - az Athéni olimpiai pályával megegyező borítású fedett teniszpálya. Emellett konditerem, klubhelyiség, és egy tanmedence is a pihenni és vágyók kényelmét szolgálja.

A klub mindennapjairól:

- Elsősorban tenisz-tanfolyamokat szervezünk minden korosztályban, személyi edzéseket tartunk, és versenyeztetünk. A gyermekeket indítjuk helyi és országos versenyeken, a felnőttek között igazolt versenyzőink is vannak. Minél több fiatalt szeretnénk megnyerni ennek a csodálatos sportnak, hogy a közösségben, aktív mozgással töltsék el szabadidejüket.

- Rendszeresen szervezünk versenyeket és tornákat, ahol mindenki - nemre és korra való tekintet nélkül - kipróbálhatja tudását. A közeljövőben folyamatosan indítjuk tenisztanfolyamainkat gyermekek és felnőttek részére, kezdőknek és haladóknak. Amint összegyűlik 4-6 fő, azonnal indul a következő csoport. A kiscsoportos foglalkozás nagy előnye, hogy mindenkire több idő jut, így a hibákat könyebben és hatékonyabban javítva gyorsabb a fejlődés.

Nyitvatartás

Hétfő: 07:00 - 20:00 óráig
Kedd: 07:00 - 20:00 óráig
Szerda: 07:00 - 20:00 óráig
Csütörtök: 07:00 - 20:00 óráig
Péntek: 07:00 - 20:00 óráig
Szombat: 08:00 - 20:00 óráig
Vasárnap: 08:00 - 20:00 óráig
   
Hétvégén időpont egyeztetés szükséges!

Galéria

Kazszer Tenisz Klub
Kazszer Tenisz Klub
Kazszer Tenisz Klub
Kazszer Tenisz Klub
Kazszer Tenisz Klub
Kazszer Tenisz Klub
Kazszer Tenisz Klub
Kazszer Tenisz Klub

Alapítvány

"Orosháza Ifjúsági Teniszsportjáért" Alapítvány

5900 Orosháza, Vásárhelyi út 55-57.
Adószám: 18371457-1-04
Számlaszám: 10101102-03259200-01003009
Nyilvántartási szám: 393

Alapítványunk azzal a céllal jött létre, hogy a teniszsportot az ifjúság körében Orosházán és vonzáskörzetében népszerűsítse, ezáltal támogassa az egészséges életvitel és korszerűbb életmód kialakításában. Biztosítani szeretnénk a korosztályos - gyermek, újonc, serdülő- és ifjúsági korcsoportos - fiatalok sportolásához a feltételeket, ideértve a pályahasználatot, felszerelést, szakképzett edzőt, oktatást, utazási és versenyzési költségeket, stb.
Mindezek azonban csak úgy valósíthatók meg, ha megfelelő anyagi eszköz áll a rendelkezésünkre, melyet adományokból tudunk biztosítani. Tisztelettel kérjük Önt, hogy amennyiben fenti célunkkal azonosulni tudnak, lehetőségeik szerint nyújtsanak támogatást alapítványunknak. Támogatásukat az alábbi bankszámlára várjuk: 10101102-03259200-01003009 
A befizetett összegről igazolást adunk ki.

Segítségét előre is köszönjük.

Üdvözlettel:

Dr. Bándy Rezső
a kuratórium elnöke
  Gelegonya László
titkár

Kapcsolat

Címűnk: 5901 Orosháza, Vásárhelyi út 55-57.
Postafiók: 199
Telefon / Fax: (+36) 68 / 412-931
Mobil: (+36) 20 / 311-9182
Web: www.kazszer.hu/tenisz
E-mail: kazszer@kazszer.hu
   
Széchenyi 2020